igraonica@klupko.rs +381 11 386 2763

активности

бејби артиш

У сарадњи са креаторима Артишлаб концепта Клупко организује интерактивне концерте за децу забавно-едукативног карактера. Програм изводе академски музички извођачи, а базира се на резултатима истраживања спроведених на пољу неурологије, неуромузикологије и психологије и интегрише науку и уметност.

Концерти су намењени деци узраста до 3 године у пратњи родитеља.

Програм траје од 45 до 60 минута, а на репертоару су комбинована пажљиво одабана дела класичне музике и дечије литературе изведена на различитим инструментима.

Деца и родитељи слушају и учествују са реквизитима као што су дечије удараљке и шарене мараме. Концерт модерира  педагошки стручњак – музичар, учитељ или васпитач, који своју публику води кроз низ активности и упознаје их са информацијама о нумерама које се изводе. Након завршеног музичког дела програма, малишани имају прилику да се непосредно упознају са музичким инструментима и сами произведу звук уз помоћ родитеља и извођача.

Сазнајте више на www.artyshlab.com

правилан говор

Клупко организује посете логопеда и бесплатно тестирање деце узраста од 3 до 5 година.

Када се говорно-језичке потешкоће код деце открију на време, могуће их је лако и брзо исправити, а у адекватном узрасту исправан савет и започињање превентивних логопедских третмана може да предупреди настанак сметњи читања и писања.

глумци читају бајке

Пробране дечије бајке у интерпретацији познатих популарних глумаца јединствено је искуство које можете заједно са својим малишанима ексклузивно да доживите у играоници Клупко.

X