igraonica@klupko.rs +381 11 386 2763

o нама

Играоница Клупко настала је из жеље две маме да направе удобно, топло и сигурно место за креативну игру и развој деце које је уједно и пријатан простор за родитеље.

Ми у Клупку знамо да игра може да буде истовремено и забавна и едукативна и умирујућа. Да бисмо то постигли, све наше активности осмишљава и планира одабрани стручни тим. Наш програм је забаван деци, а за родитеље је подршка јер је разноврстан и користан.  Рад са децом је један од најлепших, најтежих и најважнијих послова у животу.

Зато желимо да кроз живу реч и непосредан контакт са децом подстакнемо и оплеменимо њихов спонтани развој као и развој њихових чула.

играоница

Простор играонице атрактивно је уређен и опремљен по стандардима који гарантују сигурно окружење за садржајну безбрижну игру и учење. Поред лавиринта деца у Клупку могу уживати у великом броју разноврсних и едукативних играчака. За најмлађе посетиоце Клупко је спремио прегршт плишаних играчака, књига и развојног програма.

кафе

Простор кафеа са шанком и седењем уређен је једноставно и модерно. Повезан је са играоницом како би родитељи у сваком тренутку могли дискретно да прате активности деце, а да при том могу и да се опусте у пријатном амбијенту уз квалитетну понуду одабране хране и пића. Кафе има могућност седења у отвореној башти дуж целог излога, где је дозвољено пушење и довођење кућних љубимаца.

Површина: 100 м2

Капацитет: 30 деце и 40 одраслих

Узраст: до 7 година

Услуге: играоница, чување, рођендани

Радно време: радним даном од 15:00-21:00, викендом од 10:00-21:00

Ценовник играноице Клупко

Правилник играонице Клупко

X